Med vekt på formell og uformell læring

Fasiliteter

Filmkunstskolen i Kabelvåg har alle nødvendige fasiliteter og ressurser for å gi studentene tilgang til det de trenger i utviklingen av sin egen praksis.

Skolen ønsker å være et sted hvor studentene kan samles, og det er lagt vekt på både formell læring og uformell læring. Derfor er det fokus på samlingspunkter som f.eks et felles kjøkken, kino, arbeidsplasser, og en stor uteplass. Både skolen og studentene arrangerer ulike typer arrangementer.

Teknisk avdeling ved skolen er en felles ressurs for skolens studenter. Her kan studentene fritt booke utstyr og fasiliteter, samt motta kompetent veiledning og opplæring i bruk av utstyr.

Ved avtale har studentene kontinuerlig tilgang på skolens fasiliteter og ressurser, som kino, blackbox, arbeidsrom og klipperom. Du kan lese mer om de ulike fasilitetene i skolens studiehåndbok.

Skolen legger også vekt på undersøkelse og fordypning og har etablert et eget bibliotek. Biblioteket ved Filmkunstskolen er en tilgjengelig ressurs for studenter, ansatte og gjestelærere, og har et fokus på å best mulig dekke forskningen og undervisningen som foregår ved skolen. Skolens bibliotek skal ha en samlende og inkluderende form, og skal kunne påvirkes av innspill fra studenter, ansatte og gjestelærere, samt andre relevante parter. Biblioteket er åpent for studenter og ansatte alle dager i uken, og er betjent av bibliotekar.

DSC09714-HDR.jpg
Ved Nordland kunst- og filmhøgskole kan studentene disponere moderne klipperom
DSC09662-HDR.jpg
I alt har skolen ti klipperom til studentenes disposisjon
DSC09861.jpg
I skolens moderne bygninger er det en stor kino, som blant annet brukes til seminarer, undervisning og av studentene
DSC09736-HDR.jpg
I skolens bibliotek finner du en stor samling både bøker og film. Studentene låner med nasjonalt lånekort og kan bruke biblioteket utover skolens åpningstider
-.jpg
Kantinen er tilgjengelig for studenter og ansatte til matlaging, sosialt samvær og generell hygge.
DSC00323_2022-04-21-082420_bwuo.jpg
Etter gjennomført sikkerhetskurs kan studenter booke skolens blackbox. Den har et tilhørende lyslager
7V9A9895.jpg
Fra studentproduksjon i blackbox
20190127_171654_2022-04-21-085738_qqxb.jpg
Skolen ligger i Kabelvåg, et lite fiskevær med rundt 2000 innbyggere.